interieuradvies groningen
 
 
Getipt! Vintage shoppen in Groningen INTERIOR JUNKIE.
Dit voorjaar vond de eerste editie van de Brocante fair plaats in de unieke locatie Martinikerk van Groningen. Alleen al om de unieke locatie wilde ik hier een blik binnen werpen, maar natuurlijk ook om bijzondere industriële en brocante items te spotten.
Christa van der Poel Interieuradvies Styling Slochteren Groningen.
INSIDE Interieuradvies interieurontwerp voor huis en bedrijf groningen friesland drenthe Interieuradvies en interieurontwerp voor huis en bedrijf in Drenthe Friesland Groningen door interieuradviseur
Interieuradvies voor thuis en bedrijf. INSIDE interieuradvies, gevestigd in de stad Groningen, is een bureau voor interieuradvies en interieurontwerp en ontwerpt voor particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen. De meeste opdrachtgevers komen uit de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland en Groningen, maar INSIDE ontwerpt voor opdrachtgevers in heel Nederland.
de Interieuracademie de professionele opleider voor de interieurbranche.
Projectmanagement in de creatieve sector. Kleur in het interieur. Cursisten aan het werk. Cursisten en docenten aan het woord. Ik" heb van mijn droom mijn werk gemaakt." Interieuracademie erkent je talent! Ben je goed geïnformeerd en wil je deelnemen aan een opleiding van Interieuracademie?
Interieur bedrijf in Friesland Kleur op kleur.
We zijn gespecialiseerd in persoonlijke interieurinrichtingen en geven advies op maat. Denk daarbij aan totaal inrichtingen, bedrijfsmatige projectinrichting, maatwerk voor raambekleding, kasten en karpetten. Zo kunnen wij u voorzien van inspirerend interieuradvies, een creatief kleurconcept, en meer op het gebied van interieur.
Studio Adrianne van Dijken: Stijlvolle, tijdloze, serene interieurs.
En we begeleiden je bij de realisatie. Een fijne plek om te wonen met een tijdloze basis en een weldoordachte indeling waarin er voor alles en iedereen in huis een eigen plekje is. Een sfeervol interieur op maat dat klopt tot in detail. Elk interieuradvies start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
MarcusMaakt is interieurarchitect en meubelmaker uit Groningen.
MarcusMaakt voor interieuradvies en unieke kasten op maat. Zoekt u een uniek meubel of betrekt uw bedrijf een nieuw kantoorpand? Interieurarchitect MarcusMaakt weet raad met beide vraagstukken. Hij ontwerpt inrichtingen, bouwt meubels en werkt aan eigen producten. MarcusMaakt houdt atelier in Groningen, maar werkt ook voor opdrachtgevers in onder andere Den Haag en Amsterdam.
Groningen. Advies door professionele Interieurontwerpers Verkoop Stylisten?
Interieur Lifestyle Nieuws. Gratis Interieur Stylingtips. Advies door professionele Interieurontwerpers Verkoop Stylisten? International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB. Iedereen op dit Platform is afgestudeerd bij International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB en heeft een SOR-diploma. SOR Stichting Orde van Register-interieurontwerpers.
Interieurstyling Groningen Verkoopstyling woningfotografie interieurdesign Groningen.
Welkom op de website van Pauline van Dijk. Als specialist in verkoopstyling, woningfotografie en interieuradvies help ik je graag verder. Verkoopstyling: je woning restylen voor een betere verkoop. Verkoopstyling is het professioneel restylen van je woning zodat deze er optimaal uitziet voor de verkoop.
Odv-interieurarchitecten van schets tot realisatie.
Studiecentrum Stadslyceum Groningen. Centre of Expertise Healthy Ageing. Vechtdal College Ommen. Zernike College Haren. zorg en welzijn. IC Chirurgie UMCG. bibliotheek Assen de slimme inleverkast. JackLab bibliotheek Assen. DE geEIGENde VORM. Goed Wonen Rotterdam. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16.
Referenties AP-Interieurarchitect.
De Poort te Groningen, cultureel centrum en gemeentelijk monument: Modernisering interieur. Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen reconstructietekeningen monumentale hekwerken. Dienst Justitiële inrichtingen interieuradvies Penitiaire Inrichting. Gemeente Assen-Deelexpositie Duurzaamheidscentrum Assen. De Poort te Groningen, gemeentelijk monument, cultureel centrum, modernisering interieur. Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen reconstructietekeningen monumentale hekwerken.

Contacteer ons

Op zoek naar interieuradvies groningen?