interieuradvies groningen
 
 
Home Denkruim.
Door ruim te denken krijgt u de optimale beleving van uw interieur. Vanuit Groningen en Blaricum. Denk Ruim Over Interieur helpt zakelijke en particuliere opdrachtgevers in heel Nederland bij de inrichting van bijvoorbeeld een kantoor, praktijk, winkel, school of woning.
INSIDE Interieuradvies interieurontwerp voor huis en bedrijf groningen friesland drenthe Interieuradvies en interieurontwerp voor huis en bedrijf in Drenthe Friesland Groningen door interieuradviseur en interieurontwerper Richard van Rijswijk.
Interieuradvies voor thuis en bedrijf. INSIDE interieuradvies, gevestigd in de stad Groningen, is een bureau voor interieuradvies en interieurontwerp en ontwerpt voor particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen. De meeste opdrachtgevers komen uit de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland en Groningen, maar INSIDE ontwerpt voor opdrachtgevers in heel Nederland.
Kastanje Wonen uw interieurwinkel in Groningen.
Kastanje Wonen, al meer dan 25 jaar, de meest verrassende woonwinkel in de binnenstad van Groningen. In onze winkel vindt u een collectie banken, die een mooie uitstraling combineren met een heerlijk zitcomfort met keuze uit talloze mooie stoffen en leersoorten. Daarnaast treft u bij ons een aantal bijzondere fauteuils, kasten, bijzettafeltjes en een gevarieerde collectie verlichting aan. Op deze website geven wij u een indruk van wat u zoal in onze woonwinkel kunt aantreffen. Wilt u informatie over de mogelijkheden, de prijzen of wilt u iets online bestellen, neemt u dan contact met ons op. Wij geven u graag de benodigde informatie. een greep uit onze collectie. bank Fiero met chaise longue. Wilt u graag hulp bij de styling van uw woning? Voor interieuradvies kunt u zich wenden tot: Solo Roels Dyyk Dutch Seating company Zuiver Pols Potten Present Time Invotis Expo Trading Lucide Boltze Dynamic Comfort DTP Senzadelli Van der Helm Design Klevering Seletti HE Design AX Visuals 2016 Kastanje Wonen.
Vos Interieur Groningen Bijzondere design meubels.
Winkel 050 524 42 44 Studio 050 524 42 46 Route. IN HET WILD. VOS IN HET WILD. Laan Corpus den Hoorn 100. 9728 JR Groningen. 050 524 42 44. 050 524 42 45. 050 524 42 46. Roel de Vos keukens. 2019 Vos Interieur Disclaimer Created by StudioTW.
Kleuradviezen.net Interieuradvies. Interieurstylist. Verkoopstylist. Groningen Kleuradvies voor bedrijven en particulieren Kleuradvies Groningen. Schilderwerk, interieur, renovatie, verbouwing, of nie
Schakel een kleurenadviseur in Groningen in om u te helpen met de kleurkeuze voor schilderwerk, onderhoud, renovatie of interieuradvies. Een kleurenadviseur helpt u gemakkelijk en onafhankelijk. Hierdoor kunt u besparen op verfkosten en materiaal kosten en hebt u een advies waarmee u jaren vooruit kunt.
Interieurontwerp en Advies Boudewijn Vries.
Met mijn interieuradvies als uitgangspunt verzamel ik materialen waaruit ik samen met de klant definitieve keuzes maak. Meubels, stoffen en behang, verlichting, vloerbedekking en carpetten: het is maar een greep uit alle ingrediënten waarmee ik het voor mijn klant meest ideale interieur componeer.
Getipt! Vintage shoppen in Groningen INTERIOR JUNKIE.
Dit voorjaar vond de eerste editie van de Brocante fair plaats in de unieke locatie Martinikerk van Groningen. Alleen al om de unieke locatie wilde ik hier een blik binnen werpen, maar natuurlijk ook om bijzondere industriële en brocante items te spotten.
bulder interieurarchitect marjan bulder buro voor interieurarchitectuur haren groningen.
t Binnenhuis Groningen Openingstijden Home Made By.
0900: 1800: Zaterdag. 1000: 1700: Zondag. dinsdag t/m donderdag na 18.00 uur op afspraak. t Binnenhuis, Groningen interieuradvies. Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi thuis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf.
Binnenkijken bij Wereldburgers Groningen Woonforum.com.
Bij Bert kun je terecht voor een uitgebreid interieuradvies, waarna hij als interieurontwerper de uitvoering van een ontwerp tot in de puntjes verzorgd. Wil je ook graag interieuradvies? Neem contact op met onze interieuradviseur. 9727 AK Groningen. Telefoon: 050 520 42 78.
Referenties AP-Interieurarchitect.
De Poort te Groningen, cultureel centrum en gemeentelijk monument: Modernisering interieur. Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen reconstructietekeningen monumentale hekwerken. Dienst Justitiële inrichtingen interieuradvies Penitiaire Inrichting. Gemeente Assen-Deelexpositie Duurzaamheidscentrum Assen. De Poort te Groningen, gemeentelijk monument, cultureel centrum, modernisering interieur. Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen reconstructietekeningen monumentale hekwerken.

Contacteer ons

Zoeken naar interieuradvies groningen