interieuradvies aan huis
 
 
Mix in Stijl Interieur Advies Een Designinterieur dat praktisch is, betaalbaar en waarin je je helemaal thuisvoelt.
Een advies wat past bij de stijl van ons samen. Voor ons nog te bouwen nieuwe huis hebben we Petra benaderd voor een interieuradvies. Dit is een hele goede keuze geweest en we zijn erg blij met het resultaat: een advies wat past bij de stijl van ons samen met concrete tips en originele adviezen voor de indeling, kleuren, verlichting en meubels. Bram Anne, Nijmegen. Ik kijk samen met mijn dochter naar het sloophoutbehang, wauw, wat is dat mooi! Ton Rensen, Gendt. Bijzonder veel woongenot. Wij zijn in contact gekomen met Petra de Wit in de periode dat wij plannen aan het maken waren voor een complete nieuwe indeling van de begane grond van onze woning en voor een uitbreiding aan de tuinzijde.
Interieurstylist kosten Bekijk prijzen handige tips HomeDeal.
De uitvoering van het interieuradvies is de meest luxe optie waarvoor je kunt kiezen. Je laat na overleg van je wensen en het maken van afspraken de interieurstylist geheel zijn/haar gang gaan met je huis. De indeling en de kleuren worden aangepast en de aankoop van eventueel nieuw meubilair wordt voor je gedaan. Hier heeft de interieurstylist vaak een dagtaak aan, reken op een duur van 8 á 10 uur.
Mijn" advies, jouw stijl" Neem contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek. Ik hoor graag wat jouw grootste uitdaging is qua interieur. Misschien kan ik je helpen.
1 2 Volgende. Interieuradvies aan huis. Ik denk graag met je mee over de inrichting of restyling van jouw huis. Ik help je om een interieur met een wow-factor te creëren. Maar meer nog een plek die bij jou past.
Inspiration Tour interieuradvies aan huis.
INTERIEURADVIES AAN HUIS. De Inspiration Tour is regelmatig te vinden bij diverse woonretailers in het land. In de desbetreffende winkel wordt dan een interieuradvies dag gehouden. Wanneer het je niet lukt om naar één van de locaties te komen biedt de Inspiration Tour de service interieuradvies aan huis.
Interieuradvies Woninginrichting-Aanhuis.nl Woninginrichting Aanhuis.
Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor het schuren van parket en houten vloeren, zowel gelakte als geoliede vloeren. Zachte vloeren geven een behaaglijk warm gevoel aan de voeten. Maar zorgen ook voor een mooie rustige sfeer in huis.
Interieuradvies bouwtekeningadvies verbouwingsontwerp 3D Digitale vastgoedstyling modelwoningen meubelverhuur HUIS INTERIEUR woonkamer kinderkamer slaapkamer badkamer werkkamer kantoor keuken serre wi
De 1e stap naar uw droomhuis of inspirerende bedrijfsruimte! U wilt een second opinion over de bouwtekening van uw huis of bedrijfspand? U wilt onafhankelijk verbouwingsadvies voor uw woning of bedrijfspand? U wilt onafhankelijk interieuradvies voor uw recreatiewoning of bedrijfspand?
Interieuradvies aan huis Pinta.
Interieuradvies aan huis. Tijdens ons gesprek worden ideeën gegeven en komen al je interieurvragen aan bod. Interieuradvies aan huis AANVRAGEN. Wil je een interieuradvies met ideeën voor indeling, kleuradvies en styling? En wil je dat het liefst in een face-to-face gesprek?

Contacteer ons

Meer resultaten voor interieuradvies aan huis