strand buren ameland
 
 
Met de Dinerbon eten bij restaurant Restaurant StrAnders vis meer Dinerbon.
Restaurant StrAnders vis meer. Restaurant StrAnders vis meer. 9164KA Buren Ameland. Restaurant StrAnders is een leuke eetgelegenheid tussen dorp en strand op het prachtige eiland Ameland. Hier kunt u onbezorgd genieten van het goede leven, mooie wijnen en natuurlijk vis!
Landal GreenParks Ruim 85 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije, Denemarken en Engeland.
Duc de Brabant. Domein De Schatberg. Kasteeldomein De Cauberg. Beach Resort Ooghduyne. Beach Villa's' Hoek van Holland. De Reeuwijkse Plassen. Strand Resort Ouddorp Duin. Duinpark t Hof van Haamstede. Résidence t Hof van Haamstede. Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Beach Park Texel.
HeroIsMe Run while you can.
De Gemeente gaf een vergunning af om deze loop te organiseren met als voorwaarde dat de autos niet bij de winkels worden geparkeerd maar bij It Dielshûs of bij de school of verzorgingshuis waar voldoende ruimte is om te parkeren.
Strandpaviljoen op Ameland Vakantiehuis Ameland.
Plof neer op één van de vele loungebanken op het terras en geniet van een uitgebreide lunch, heerlijke fingerfood, huisgemaakte cocktails, verschillende GTs of een culinair diner. Zomerse beats uit de speakers, uitzicht over het brede Noordzee strand, voeten in het zand op ons beachterras Beachclub The Sunset wordt niet voor niets het Ibiza van de Noordzee genoemd! Ballum: Strandpaviljoen Ballum. Strandweg 24, 9162 EV Ballum. Per fiets op 33, km van jullie vakantieadres. De keukenbrigade staat voor jullie klaar met een keur van mooie gerechten op onze dinerkaart en lunchkaart, waarbij er natuurlijk bijpassende wijnen worden geserveerd. Nes: Sjoerd Ameland. Strandweg 65, 9164 KA Buren Ameland.
Restaurant Restaurant StrAnders BurenAmeland Waddeneilanden www.eropuitineigenland.nl.
Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2011-2012 in de categorie Restaurant. Restaurant StrAnders, vis meer. Op een unieke locatie, op steenworp afstand van het Amelander strand en even buiten het dorp Buren, bevindt zich het gezellig ingerichte Restaurant StrAnders, vis meer.

Welkom bij de website van ons nieuwe appartement Zeerust een heerlijk verblijf op Ameland van 2 tot 4 personen. Even een paar dagen lekker bijkomen, lopen door de duinen en lekker uitwaaien op het mooie witte strand van Ameland. Zeerust is een sfeervol nieuw 2017 appartement in het gezellige dorp Buren op Ameland.
Strandexpress Ameland Tractortocht over het Amelander strand!
De Strandexpress Ameland vertrekt vanaf de strandovergang in Nes. Na vijf minuten rijden over het strand arriveert de Strandexpress Ameland bij de strandovergang in Buren. In de maanden juli en augustus is het eerste opstappunt bij de strandovergang in Ballum.
Strandpaviljoen Klein Vaarwater.
Een breed terras omringt de uitspanning; een plek om in de luwte van de glazen wand te genieten van zon, strand en zee. Lunchkaart 11.00 16.00 uur. Dinerkaart vanaf 17.00 uur. t Strandhuys is het gehele jaar open en leent zicht ook uitstekend voor feesten en andere bijzondere bijeenkomsten. We verwelkomen u graag! Bezoek koninklijk huis. Boeken voor 2020. Klein Vaarwaterweg 14. 9164 MA Buren Ameland.
Camping de Kiekduun De groenste familiecamping van Ameland!
Relax op het schone strand. Bewonder werelderfgoed het Wad. Fiets langs de prachtige kwelders. Beklim de vuurtoren. Bezoek de vele musea. Ontdek vele wandel fiets en MTBroutes. Kijk zeehonden op de Robbenbank met een rondvaart. Laat je verwennen in de verschillende restaurants, cafés en paviljoens. Faciliteiten voor jong en oud. De Kiekduun is onder andere zeer geschikt voor gezinnen. Overal op de camping is rekening gehouden met de allerkleinsten. Er zijn veel speeltoestellen, zodat er altijd wel één in de buurt is. Achterop de camping bevindt zich voor de iets oudere kinderen een ruim sport en speelterrein. Het ruime speelterrein beschikt naast diverse speeltoestellen over een voetbalveld, volleybalnet en tafeltennis. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een overdekt zwembad en in het hoogseizoen een animatieteam. Voor 65ers is de duinlodge zeer geschikt, met zijn bredere deuren, geen drempels en E-bike aansluiting buiten de duinlodge. Strandweg 65, 9164 KA Buren, Ameland.
Hotel Ameland 3-sterren hotel in Nes.
Welkom bij Hotel Ameland! Dit 3-sterren hotel is centraal gelegen en een ideale uitvalsbasis om de schitterende omgeving te ontdekken. Op korte afstand van het centrum van Nes, het strand, musea en het Nesserbos! 9163 GN Nes Ameland. Telefoon: 0519 542150. Hotel Ameland 2017.
Top 10 activiteiten in de buurt van Strandhotel Buren aan Zee.
Westerpad 1 c At the end of Westerpad near beach pole 11.400, 9163 HP Nes, Ameland Nederland. 33, km van Strandhotel Buren aan Zee. 2 van 10 dingen om te doen in Hollum. Oranjeweg 57, 9161 CB Hollum, Ameland Nederland.

Contacteer ons

Zoeken naar strand buren ameland