interieuradvies landelijke stijl
 
 
Interieuradvies.
Door mijn ervaring en met mijn inspiratie wil ik u graag helpen om uw ultieme woonwens te realiseren in de warme Rivièra Maison stijl. Rivièra Maison Gelderlandplein Tel: 020-23 51 410. Lotte, Rivièra Maison Arnhem. Het is soms moeilijk om van uw huis een thuis te maken. Ik help u graag om dit te realiseren met een passend advies en eventuele tekening. Samen maken we van uw huis een thuis! Ik ontvang u graag in onze winkel. Maak vrijblijvend een afspraak! Rivièra Maison Arnhem Tel: 026 303 33 30. Roy, Rivièra Maison Arnhem. Bij het geven van interieuradvies houd ik rekening met het gevoel van sfeer van beide partners en smelt dit samen tot een interieurbeeld.
Interieuradvies? Bezoek de winkel of bel voor thuisadvies LUMZ.
Ook voor interieuradvies kun je terecht bij LUMZ. Bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen en je niet goed weet welke meubels bij jou en jouw woning passen. Of als je de huidige woonkamer wil aankleden met accenten in een industriële, authentieke of landelijke stijl.
Hoeve Hofackers Interieuradvies landelijke stijl, interieuradviseur landelijke stijl, interieuradviseurs landelijke stijlHoeve Hofackers Interieurontwerp landelijke stijl, interieurontwerper landelijk
Carte Colori muurverf. Cartel Living meubels. Castle Stones vloeren. Interieuradvies landelijke stijl. Interieurontwerp landelijke stijl. Interieurstylist landelijke stijl. Kleuradvies landelijke stijl. Painting the Past krijtverf. Painting the Past muurverf. Raw Stones vloer. Shabbies Amsterdam meubels. Stijlvol wonen interieur. Vloerkleed landelijke stijl.
Mix in Stijl Interieuradvies, Kleuradvies, Workshops van Petra de Wit.
hoe je alles op elkaar kunt afstemmen in je interieur, ook als je verschillende smaken hebt. Ik help ook jou graag met een Design Interieuradvies. Met mijn vakbekwaamheid en kennis, mijn visie op het interieur, vernieuwende ideeën, creativiteit en gedrevenheid om te willen inspireren help ik je een interieur te krijgen van hoge kwaliteit, waarin alles klopt en waar je heel erg graag in thuiskomt. Wat is een Petra de Wit interieur? Kenmerken die mijn stijl typeren.: Ik mix match met verschillende interieurstijlen. De stijlen waarmee ik werk zijn: Scandinavisch design, de Industriële woonstijl en de Landelijke stijl.
Interieuradvies.
Interieuradvies portfolio STIJLvoorTHUIS. Wat is het leuk om zo nu en dan van mijn klanten foto's' te krijgen die ze sturen nav een interieuradvies wat ik hen heb gegeven! Wat een vloerkleed al niet kan doen.: Soms missen mensen het niet, omdat ze niet weten wat het effect van een vloerkleed kan zijn.
interieuradvies landelijk wonen.
Zo straalt je interieur warmte uit in een stijl die bij jou past. Styling Interieuradvies Wonen landelijke stijl. Interieuradvies Novitaz, De Nieuwe Woonbeleving Deskundig interieuradvies. Met comfortabele meubelen van mooie materialen, onderscheidende accessoires en prachtige stoffen is het gevoel van behaaglijkheid en luxe voor iedereen haalbaar.
Interieuradvies Eras Interieurs.
Kom eventueel langs om een afspraak te maken, bellen kan ook gerust! Ontdek uw stijl. Onze interieur adviseurs helpen u bij het ontdekken of visueel maken van uw woonstijl. Van modern tot trendy, van landelijk tot strak, alles kan. Onze ervaren interieur adviseurs komen altijd met een interieuradvies op maat.
Het Atelier in Heino bij Seine Wonen.
Daarom heten wij u van harte welkom in Het Atelier bij Seine Wonen, waar u samen met uw persoonlijke stijladviseur uw eigen stijl ontdekt. En wat uw woonsmaak ook is modern, landelijk, klassiek, industrieel, romantisch of basic bij elke stijl geven wij een passend interieuradvies.
REFERENTIES tBinnenbuitenhuys Zwolle Vakkundig interieuradvies.
Het is voor ons een warme, sfeervolle plek waar we heerlijk kunnen leven. Dat vond de redactie van het magazine Wonen Landelijke Stijl ook. Een prachtige reportage van maar liefst 9 paginas was het gevolg. Kijk hier voor de reportage.
Welkom Thuis Interieuradvies Welkom Thuis Interieuradvies.
Bij Welkom Thuis Interieuradvies kunt u terecht voor een interieurontwerp, een kleuradvies, een raambekledingadvies of een compleet interieuradvies. Als u het leuk vindt om zelf met uw interieur aan de slag te gaan dan kunt u bij Welkom Thuis Interieuradvies een unieke interieurworkshop Wonen in landelijke stijl volgen.
LEONIEK.
WIE BEN IK. Mijn naam is Leoniek Boers en ik ben werkzaam als interieuradviseur voor particulieren en bedrijven en als styliste voor het magazine Wonen en Decoreren Landelijke Stijl. Daarnaast ontwerp en produceer ik mijn eigen collectie shawls, kussens en tassen.

Contacteer ons

Zoeken naar interieuradvies landelijke stijl