interieuradvies brabant
 
 
francinebroos.nl Francine Broos interieurarchitecten Het bureau zet zijn deskundigheid graag breed in en werkt met veel enthousiasme aan een grote diversiteit van projecten.
Sabine interieuradvies.
Hiermee krijgt een bedrijf A Corporate Identity, zoals Sabine Interieuradvies dat benoemt. Door samenwerking met een andere ontwerper kan Sabine Interieuradvies zelfs helpen bij het ontwerpen van een huisstijl. Langenhof 24 5071 TN Udenhout Tel. 06-20552621 mail: info@sabineinterieuradvies.nl KvK Brabant: 17234944 BTW nr: 1525.51.451.
Puur Interieurstyling in Breda Specialist in het styling van uw interieur.
Interieuradvies op maat. Posted on 21 juli 2015 By martijnbreet. Interieuradvies op maat. De kern van mijn interieuradvies wordt gevormd door materialen, meubels, kleuren en accessoires. Een goed evenwicht tussen indeling, kleur, licht en materiaal zorgt voor een interieur waar het goed wonen of werken is.
Interieuradvies in de winkel Goossens Deskundig advies 14 woonwinkels.
Bel ons dan op 0413 214 125, stuur je vraag per mail via advies@goossens.nl of laat je gegevens achter via ons contactformulier. Liever een uitgebreid interieuradvies of slaapadvies in één van onze winkels? Maak dan een afspraak met onze interieuradviseurs.
interieuradvies arnhem interieuradvies woonkamer interieuradvies noord brabant.
Interieurontwerp regio Breda Noord-Brabant Design by Meyn.
Onafhankelijk interieuradvies, particulier en zakelijk. Design by Meyn ontwerpt voor particulieren en bedrijven een interieur op maat. Dat begint met goed luisteren naar de wensen en kijken naar de mogelijkheden die een ruimte of pand biedt. Vanuit dit vertrekpunt is veel mogelijk: advies over het optimaal indelen van de plattegrond, een passende woonstijl visualiseren, en natuurlijk het begeleiden van de realisatie.
Welkom bij Perk Interieuropleidingen.
Zondag 7 april 2019, van 12.00 tot 15.00 uur. Le Compas, Rolf Engelen. Pas vorig jaar geslaagd, presenteert Rolf zijn werktafel op de Biënnale INTERIEUR 2018, te Kortrijk. 1810 2210, Stand R23. Een geweldige 6-daagse kunstreis! 24 t/m 29 oktober 2018.
Design Meubels Interieuradvies Van der Donk interieur.
Of het gaat om een verbouwing, verhuizing of om kleine aanpassingen in uw interieur, voor advies op maat bent u bij Van der Donk Interieur aan het juiste adres.Het designteam schetst letterlijk én figuurlijk de mogelijkheden die aansluiten op uw levensstijl.
Interieuradvies / Ontwerpadvies.
Van een kleur of styling advies tot een volledig in. Interieuradvies Casa Feliz is gespecialiseerd in sfeervol interieuradvies en het begeleiden van particuliere en zakelijke interieurprojecten. U kunt bij Casa Feliz terecht voor advies, ontwerp en p. Op zoek naar een ander interieur?
Joyce Traas Interieurarchitecte Over mij Joyce Traas interieur Zeeland advies, ontwerp en restyling.
Mijn projecten vind je voornamelijk in Zeeland en in de regio Antwerpen, maar ook in Brabant, Vlaams Brabant en Brussel. Naast mijn eigen projecten werk ik ook op freelancebasis voor verschillende architectenbureaus. Je kunt hierbij denken aan ontwerp, aanbesteding tekeningen, lastenboek, offertevergelijking, en opvolging voor op maat gemaakt meubelwerk, kleur materiaal en akoestisch advies, variantenstudies voor verbouwingen interne herorganisatie en uitbreidingen en nieuwbouw, opstellen omgevingsvergunningen, verkoopstyling, verlichtingsplannen, 3D modellen etc. Wil je meer weten of referentieprojecten ontvangen? Laat het me weten! Ik sta ingeschreven bij het architectenregister onder H.C.J. TRAAS Registratienummer: 4.150301.001. De titel van de interieurarchitect is beschermd om zo kwaliteit en deskundigheid te waarborgen en opdrachtgevers duidelijkheid te bieden. Interieurarchitect in Zeeland Interieuradvies in Zeeland Interieurstylist in Zeeland.
Woonadvies voor particulieren en bedrijven Ge-woon Interieuradvies / Ontwerp Verkoopstyling.

Contacteer ons

Op zoek naar interieuradvies brabant?