ameland nes
 
 
Vakantiehuis in Nes huren vanaf 49 HomeToGo.
Op het rustige en ruime Ameland ligt, op loopafstand van de veerboot, het dorp Nes, de vroegere hoofdstad van het eiland. Een vakantiehuisje in Nes op Ameland is een ideaal startpunt om de prachtige natuur en rijke historie van het eiland te verkennen.
Dorpen Ameland.
Home Ameland Zien doen Dorpen. Als je door de authentieke kinderkopjes straatjes van Hollum, Ballum, Nes en Buren loopt, zul je huizen zien die ooit van zeekapiteinen waren, die aangewezen monumenten zijn en doet denken aan de walvisvangst van vroeger.
Jumbo Nes Ameland Hoge Eggenweg.
items in je boodschappenlijstje. Jumbo Nes Ameland Hoge Eggenweg. Hoge Eggenweg 6. Irma Roland Jeelof. In" jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs.
De Amelander Nieuws en informatie van en over Ameland.
Flora en Fauna. Kerken op Ameland. Beelden op Ameland. Musea op Ameland. Galerie├źn op Ameland. Het Amelands Produkt. Eten en drinken. Eten drinken Nes. Eten drinken Hollum. Eten drinken Ballum. Eten drinken Buren. Aardappelen Kaas Deli. Vervoer op ameland. Genieten op Ameland.
Boekingssysteem.
Openingstijden Jumbo Nes Ameland.
Geopend van 8.30-19.00 uur. Maandag 1 januari 2018. Zaterdag 23 en 30 december. Geopend van 8.30 16.30 uur. Hoge Eggenweg 6. 9163 JP Nes Ameland. Heeft u vragen, wilt u een bestelling doorgeven of kunnen we u ergens mee helpen?
Hotel Ameland Nederland Nes Booking.com.
Het was een fijn verblijf. Hotel Ameland is een driesterrenhotel, centraal gelegen tussen het dorp Nes 10 minuten lopen en het brede Noordzeestrand 10 minuten lopen, met de rug tegen het Nesserbos. De ideale uitvalsbasis voor uw fiets of wandeltochten.
Menukaarten Restaurant De Klimop Nes Ameland.
High Tea/ Beer/ Wine. Bekijk hier al onze lekkere wijnen en bieren! Weet u al wat u wilt gaan eten? Johan Hofkerweg 2. 9163 GW Nes Ameland. 31 519 542 296. Open 1030: 2300.: Lunch 1200: 1700.: Diner 1700: 2130.:
Hotel de Jong hartje Nes, hart van Ameland.
Hotel de Jong: hartje Nes, hart van Ameland. Hotel de Jong is het centrum van gezelligheid in het hart van Amelands sfeervolste dorp: Nes. Voor een betaalbaar, comfortabel verblijf zonder een cent in te boeten aan kwaliteit. Amelandse gastvrijheid en gemoedelijkheid op zn best.
Welkom bij de BWS BWS Ameland.
Nieuwsbrief mei 2018. Nieuwsbrief Voorjaar 2018. Nieuwsbrief Kerst 2017. Toetsweek klas 3 en 4. Vakanties en vrije dagen. Blijf altijd op de hoogte en meld je aan voor onze Nieuwsbrief. 9163 GB Nes Ameland. T 0519 542066. 2018, BWS Ameland sitemap.
Hotel Restaurant Molenzicht Voor een heerlijk verblijf in Nes op Ameland.
Voor een gezellig verblijf op Ameland. Hotel Restaurant Molenzicht, gelegen aan de rand van Nes, is al ruim vijftig jaar een begrip op Ameland. Het nieuwe Molenzicht, anno 2018, is duurzaam gebouwd en ingericht als een warm, sfeervol, klassiek-modern boetiekstijl hotel en restaurant.

Contacteer ons

Zoeken naar ameland nes