ballum ameland
 
 
Nobels Nostalgisch Museum.
Nobels Nostalgisch Museum. Op een mooie plek achter de vestiging van Fietsverhuur Nobel in Ballum Ameland is de fraaie collectie van Tjeerd Nobel tentoongesteld in een gezellig museum met een nostalgische uitstraling: antieke automobielen, antieke motoren, historische winkel interieurs, mode, fietsen, muziekinstrumenten en huishoudelijke artikelen uit vervlogen tijden.
Vakantiehuis Estrella Vakantie op Ameland!
Adres: Klaverweide 301, 9162 SM Ballum aan de Klaproosweg. Een impressie krijgen van ons vakantiehuis op Ameland? Vind hier de fotos van ons huis voor en tijdens de verbouwing. Wilt u weten wat er allemaal te doen is op Ameland?
Restaurant Nobel in Ballum. Dagelijks geopend voor lunch en diner.
Restaurant Nobel restaurant Ameland. Nobeltje Echte Amelander Likeur. Restaurant Voor lunch, borrel diner. In restaurant Nobel in Ballum is het heerlijk lunchen of dineren. Zowel binnen als buiten op ons verwarmde terras. Het restaurant is modern en de sfeer gemoedelijk.
KiyOh KiyOh Widget. Widget.
8 6., 1907 Beoordelingen. Goed geregeld leuke deals. Goed geregeld leuke deals. Goed geregeld leuke deals. Goed geregeld leuke deals. Ellie Hulst 11/01/2019 meer. Goeie aanbiedingen die makkelijk te reserveren zijn via de website. Fijn dat je vaak gratis kunt annuleren annuleren. Alleen een beetje teleurgesteld over de service kosten. Dit zou je niet apart hoeven te betalen. Maar wat mij het meest tegen staat dat je voor de bevestiging het bedrag van de service kosten niet kunt zien. Toch wel een beetje verborgen ko. Goeie aanbiedingen die makkelijk te reserveren zijn via de website. Fijn dat je vaak gratis kunt annuleren annuleren. Alleen een beetje teleurgesteld over de service kosten. Dit zou je niet apart hoeven te betalen. Goeie aanbiedingen die makkelijk te reserveren zijn via de website. Fijn dat je vaak gratis kunt. Goeie aanbiedingen die makkelijk te reserveren zi. C. Linger 08/01/2019 meer. kiyoh.
Vakantiehuis Dolfijn op Ballum Ameland Ameland-site.
De bungalow ligt dichtbij Ballum bij vakantiepark Roosdûnen, u zit in de buurt van de midgetgolfbaan, openlucht zwembad en tennisbaan. U heeft een vrij uitzicht over de weilanden. Indeling van bungalow Dolfijn: Woonkamer met open keuken, hal, fietsenschuur, apart toilet, 3 slaapkamers. Badkamer met aparte douchebad, en wastafel. Er is een sauna en WiFi. Aan de woonkamer grenst het terras. Dit huis is van alle gemakken voorzien. 9163 KK Nes Ameland.
Weer, buien radar Ballum 14 daagse weersverwachting Ballum.
Bekijk alle nieuwsberichten. Weersverwachting voor Ballum. De weersverwachting voor Ballum voor de komende 5 dagen. Buienverwachting in Ballum. 1905: 1935: 2005: 2035: Het is tot 2100: uur droog! Bekijk de regenradar voor Ballum. Weerbericht Nederland Guur met regen en natte sneeuw.
De Amelander Eten drinken Ballum.
Eten drinken Ballum. Eten drinken Ballum. Plaza t Kruuspunt. Plaza t Kruuspunt is een begrip op Ameland. De goede naam van Plaza t Kruuspunt wordt ontleent aan de uitstekende plate-service en voortreffelijke ijssalon. Tags: Ballum Rand dorp Cafetaria. Lees meer: Plaza t Kruuspunt.
Ballum Wikipedia.
Plaats in Nederland Klokkentoren van Ballum en kerk van Ballum. 53 27 NB, 5 41 OL. Ameland Airport Ballum. Ballum is een dorp op het Nederlandse waddeneiland Ameland in de gemeente Ameland, provincie Friesland. 3 Ameland Airport Ballum. 5 Geboren in Ballum.
Vakantiehuis Internos op Ameland.
Internos Ameland, Ballum. Internos is een 6 persoons vakantiehuis op Ameland. Internos staat op het ruim opgezette bungalowpark Roosdunen bij Ballum. Er is 635 m2 eigen terrein bij het huis met veel privacy. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1000 meter.
ABV Visser Bungalows.
Vakantiewoning Ameland: De Juffer Ballum.
Vervoer op Ameland. Aantal: 6 personen. Tip een vriend. Uw bericht kon niet verzonden worden. Uw bericht is verzonden. Stuur door naar. inclusief zwembad abonnement. honden alleen in overleg. Ook wel De Nobele Juffer genoemd. Geheel nieuwe luxe 6-persoons bungalow gebouwd op het terrein Roosdunen te Ballum.

Contacteer ons

Zoeken naar ballum ameland