ballum ameland
 
 
Vakantiehuis Storm op Ballum Ameland Ameland-site.
Het huis Storm ligt dichtbij een bos en duinrijk gebied en ca.1 km vanaf het Noordzee-strand en 750m vanaf het dorp Ballum. Bushaltes op loopafstandca. 8 min.Verder zijn vlakbij voorzieningen van Roosdunen zoals verwarmd openluchtbad op ca.250m gratis toegangmet wasserettemidgetgolftennisbaanpaardrijden, en een 9 holes par 3 golfbaanop ca 4km.Veilige, kindvriendelijke ligging met aangrenzend groot speelveld.Ruime eigen parkeergelegenheid.
Vakantiehuis Graspieper op Ballum Ameland Ameland-site.
afstand van het strand Ballum. Het huis is geschikt voor 6 personen en gelijkvloers. Voorzien van alle gemakken, o.a. vaatwasser, wasmachine/droger, internet en Senseo. Het huis heeft een woonkamer/keuken, 3 2 pers. slaapkamers en op 1 van de kamers een 1-pers. Op iedere slaapkamer een wastafel. Een badkamer met bad en aparte douche, toilet en een apart toilet. Aan de woonkamer grenzend is een ruim terras. Gratis abonnement op buitenzwembad Roosdûnen. 9163 KK Nes Ameland.
Vakantiehuizen Ballum huren? Zoek en vind het op www.wadden-vakantiehuis.nl.
Vakantiewoning Ameland Ballum. Vak.huisje Elsbeth rustig gelegen in het dorp Ballum. Bungalow Ameland Ballum. Een gezellige bungalow nabij camping Roosdunen op 1200m2 eigen grond voor 4-6 personen. Een huisdier is toegestaan.Bezoek voor meer informatie onze website www.debrandingameland.nl of bel gerust!
Ballum Wikipedia.
Alhoewel Ballum met ongeveer 370 inwoners het kleinste dorp is op Ameland, ligt het gemeentehuis van Ameland in dit dorp. Vanaf 1389 werd het eiland bestuurd door het adellijk geslacht Cammingha. De eerste heer van Ameland was Ritske Jelmera Cammingha die woonachtig was in zijn state te Ballum.
Vakantiehuis Zand Ballum op Ameland.
Zand Ballum Voorpagina Zand Ballum. Homepage Zand Ballum. Vorderseite Zand Ballum. In vogelvlucht via Google maps. Zand Ballum Ameland, Ballum. Zand Ballum is een 6 persoons vakantiehuis op Ameland. Zand is een geschakelde bungalow, gelegen in bungalowpark Roosdunen, aan de duinen bij Ballum.
Over Ballum VVVAmeland.
Dorpen op Ameland. Het fraaie dorp Ballum is met zijn 350 inwoners het kleinste dorp op Ameland. In de 15e eeuw was het o.a. de woonplaats van de Cammingha's, de vroegere vrijheren van Ameland. Nog steeds is Ballum het bestuurlijke centrum van Ameland.
Ballum VVVAmeland.
Brandweer Hollum Ameland. Brandweer Nes Ameland. Sint Clemens Kerk, Nes. De Vermaning, Nes. Nederlands Hervormde kerk, Hollum. Nederlands Hervormde kerk, Ballum. Nederlands Hervormde kerk, Nes. Rabobank Noordoost Friesland. Huisartspraktijk Jacobs/Lappenschaar Ballum. Huisartspraktijk Maters, Nes. Fysio en manuele therapie Metz de Boer.
Vakantiehuis Duinroos Ballum op Ameland.
Duinroos Ballum Voorpagina Duinroos Ballum. Vorderseite Duinroos Ballum. In vogelvlucht via Google maps. Duinroos Ballum Ameland, Ballum. Duinroos Ballum is een 8 persoons vakantiehuis op Ameland. Duinroos ligt in bungalowpark Roosdunen. Er is 860 m2 eigen terrein bij het huis.
Vakantiewoningen Ballum VVVAmeland.
Ostrea 3 kamerappartement. Appartement Holland Hamptons. Landal Ameland State type 2-4 B1. Landal Ameland State type 2-4 B2. Penthouse Residence Ameland 42M. Appartementen Nes 6-8 personen. Appartement ut Achterhuus 8 persoons. Appartement Brouwer 17. Appartement de Kiekendief. Appartementen in Ballum.

Contacteer ons

Resultaten voor ballum ameland