ballum ameland
 
 
Vakantiehuis Estrella Vakantie op Ameland!
Adres: Klaverweide 301, 9162 SM Ballum aan de Klaproosweg. Een impressie krijgen van ons vakantiehuis op Ameland? Vind hier de fotos van ons huis voor en tijdens de verbouwing. Wilt u weten wat er allemaal te doen is op Ameland?
Strand Paviljoen Ballum Strand Ballum in Ameland.
De keukenbrigade staat voor u klaar met een keur van mooie gerechten. Ons strandpaviljoen is de ideale locatie voor uw feest. Of het nu om een kleine of grote groep gaat, er zijn tal van mogelijkheden! 9162 EV Ballum Ameland.
Vakantiehuis Internos op Ameland.
Internos Ameland, Ballum. Internos is een 6 persoons vakantiehuis op Ameland. Internos staat op het ruim opgezette bungalowpark Roosdunen bij Ballum. Er is 635 m2 eigen terrein bij het huis met veel privacy. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1000 meter.
Weer, buien radar Ballum 14 daagse weersverwachting Ballum.
Bekijk alle nieuwsberichten. Weersverwachting voor Ballum. De weersverwachting voor Ballum voor de komende 5 dagen. Buienverwachting in Ballum. 1905: 1935: 2005: 2035: Het is tot 2100: uur droog! Bekijk de regenradar voor Ballum. Weerbericht Nederland Guur met regen en natte sneeuw.
Vakantiehuis Helmhoek op Ballum Ameland Ameland-site.
Strand ca 1000 meter. Zeer rustig gelegen, veel privacy. Dorp Ballum op ca 1000 meter. Living, ruime leefkeuken, 3 slaapkamers waarvan 2 met wastafel, 2 badkamers met bad, douche, wastafel, toilet; met douche, wastafel, toilet en infrarood en Finse sauna.
Nobels Nostalgisch Museum.
Nobels Nostalgisch Museum. Op een mooie plek achter de vestiging van Fietsverhuur Nobel in Ballum Ameland is de fraaie collectie van Tjeerd Nobel tentoongesteld in een gezellig museum met een nostalgische uitstraling: antieke automobielen, antieke motoren, historische winkel interieurs, mode, fietsen, muziekinstrumenten en huishoudelijke artikelen uit vervlogen tijden.
ABV Visser Bungalows.
Vakantiewoningenverhuur J.E. Visser Ballum-Ameland T: 0519-554688.
Ballum is centraal gelegen op Ameland, een goed startpunt voor uitstapjes naar Hollum met twee musea en de vuurtoren of Nes met het natuurcentrum en een gezellig centrum. Voor wie gezelligheid zoekt en ook graag geniet van de rust een ideale vakantiebestemming.
Groepsverblijf Ballum-Ameland Wattinseln Nederland bookedoo.
Beschrijving Groepsverblijf Ballum-Ameland Wattinseln. Deze accommodatie is gelegen tussen de sfeervolle dorpjes Ballum en Hollum in voornamelijk natuur en agrarisch gebied en leent zich uitstekend voor familieweekenden, schoolreisjes, sportverenigingen, werkweken én voor natuurliefhebbers. wij bieden een ideale plek om te verblijven.
Chalet De Jutter Ballum op Ameland.
De Jutter Ballum Voorpagina De Jutter Ballum. Homepage De Jutter Ballum. Vorderseite De Jutter Ballum. In vogelvlucht via Google maps. De Jutter Ballum Ameland, Ballum. De Jutter Ballum is een 5 persoons chalet op Ameland. De Jutter staat op camping Roosdunen bij Ballum.
Nobel Kerk Suites Ballum Ameland Nederland Supertrips.
Slapen in een kerk. Hotel Nobel heeft een unieke dependance in de kerk van Ballum. Deze kerk staat schuin tegenover het hotel en is omgebouwd tot twee kerk suites, geschikt voor 6-personen. De uitstraling is luxe, modern en design. De kerk is los van de bestaande buitengevel totaal verbouwd, waardoor de kerk zijn authenticiteit behoudt. Er wordt veel met glas gewerkt in het interieur, zodat alle vertrekken met elkaar in verbinding staan. Dit zorgt voor een mooie verbondenheid tussen alle afzonderlijke ruimtes en hierdoor krijgen alle ruimtes, direct of indirect, daglicht. Appartement op Ameland.

Contacteer ons

Meer resultaten voor ballum ameland