ballum ameland
 
 
Vakantiehuis Duinroos Ballum op Ameland.
Duinroos Ballum Voorpagina Duinroos Ballum. Vorderseite Duinroos Ballum. In vogelvlucht via Google maps. Duinroos Ballum Ameland, Ballum. Duinroos Ballum is een 8 persoons vakantiehuis op Ameland. Duinroos ligt in bungalowpark Roosdunen. Er is 860 m2 eigen terrein bij het huis.
Vakantiehuis Bartt Ballum op Ameland.
Bartt Ballum Voorpagina Bartt Ballum. Vorderseite Bartt Ballum. In vogelvlucht via Google maps. Bartt Ballum Ameland, Ballum. Bartt Ballum is een 6 persoons vakantiehuis op Ameland. Bartt ligt rustig in park Roosdunen, naast Ameland Airport en diverse rijstallen. Er is eigen terrein bij het huis.
Vakantiehuizen Ballum huren? Zoek en vind het op www.wadden-vakantiehuis.nl.
Vakantiewoning Ameland Ballum. Een comfortabele vrijstaande bungalow voor 6 personen in de omgeving van het pittoreske dorpje Ballum. Bungalow Ameland Ballum. Nieuw gebouwd vakantiehuis, gelegen op een mooie locatie in Ballum. Zeer praktisch ingericht met grote ramen waardoor volop genoten kan worden van de lichtinval.
Ballum Wikipedia.
Plaats in Nederland Klokkentoren van Ballum en kerk van Ballum. 53 27 NB, 5 41 OL. Ameland Airport Ballum. Ballum is een dorp op het Nederlandse waddeneiland Ameland in de gemeente Ameland, provincie Friesland. 3 Ameland Airport Ballum. 5 Geboren in Ballum.
Vakantiehuis Graspieper op Ballum Ameland Ameland-site.
afstand van het strand Ballum. Het huis is geschikt voor 6 personen en gelijkvloers. Voorzien van alle gemakken, o.a. vaatwasser, wasmachine/droger, internet en Senseo. Het huis heeft een woonkamer/keuken, 3 2 pers. slaapkamers en op 1 van de kamers een 1-pers. Op iedere slaapkamer een wastafel. Een badkamer met bad en aparte douche, toilet en een apart toilet. Aan de woonkamer grenzend is een ruim terras. Gratis abonnement op buitenzwembad Roosdûnen. 9163 KK Nes Ameland.
Over Ballum VVVAmeland.
Dorpen op Ameland. Het fraaie dorp Ballum is met zijn 350 inwoners het kleinste dorp op Ameland. In de 15e eeuw was het o.a. de woonplaats van de Cammingha's, de vroegere vrijheren van Ameland. Nog steeds is Ballum het bestuurlijke centrum van Ameland.
Ballum VVVAmeland.
Brandweer Hollum Ameland. Brandweer Nes Ameland. Sint Clemens Kerk, Nes. De Vermaning, Nes. Nederlands Hervormde kerk, Hollum. Nederlands Hervormde kerk, Ballum. Nederlands Hervormde kerk, Nes. Rabobank Noordoost Friesland. Huisartspraktijk Jacobs Ballum. Huisartspraktijk Maters, Nes. Fysio en manuele therapie Metz de Boer.
Vakantiewoning Ameland: De Juffer Ballum.
Vervoer op Ameland. Aantal: 6 personen. Tip een vriend. Uw bericht kon niet verzonden worden. Uw bericht is verzonden. Stuur door naar. Ook wel De Nobele Juffer genoemd. Geheel nieuwe luxe 6-persoons bungalow gebouwd op het terrein Roosdunen te Ballum.
Vakantiewoningen Ballum VVVAmeland.
Appartement Holland Hamptons. Landal Ameland State type 2-4 B1. Landal Ameland State type 2-4 B2. Penthouse Residence Ameland 42M. Appartement t Voorhuus. Appartementen Nes 6-8 personen. Appartement ut Achterhuus 8 persoons. Appartement Brouwer 17. Appartement de Kiekendief. Appartementen in Ballum.

Contacteer ons

Op zoek naar ballum ameland?