ballum ameland
 
 
Vakantiehuis Graspieper op Ballum Ameland Ameland-site.
afstand van het strand Ballum. Het huis is geschikt voor 6 personen en gelijkvloers. Voorzien van alle gemakken, o.a. vaatwasser, wasmachine/droger, internet en Senseo. Het huis heeft een woonkamer/keuken, 3 2 pers. slaapkamers en op 1 van de kamers een 1-pers. Op iedere slaapkamer een wastafel. Een badkamer met bad en aparte douche, toilet en een apart toilet. Aan de woonkamer grenzend is een ruim terras. Gratis abonnement op buitenzwembad Roosdûnen. 9163 KK Nes Ameland.
Gemeente Ameland Ameland.
Bezoek de musea en duik in de interessante geschiedenis van Ameland. Door deel te nemen aan boottochten, excursies, of door te fietsen en wandelen ontdekt u het eiland! Ameland ontspant, verkwikt, en geeft nieuwe energie. Trouwen op Ameland. Vakantie op Ameland.
Vakantiehuis Estrella Vakantie op Ameland!
Adres: Klaverweide 301, 9162 SM Ballum aan de Klaproosweg. Een impressie krijgen van ons vakantiehuis op Ameland? Vind hier de fotos van ons huis voor en tijdens de verbouwing. Wilt u weten wat er allemaal te doen is op Ameland?
Vakantiehuis Bartt Ballum op Ameland.
Bartt Ballum Voorpagina Bartt Ballum. Vorderseite Bartt Ballum. In vogelvlucht via Google maps. Bartt Ballum Ameland, Ballum. Bartt Ballum is een 6 persoons vakantiehuis op Ameland. Bartt ligt rustig in park Roosdunen, naast Ameland Airport en diverse rijstallen. Er is eigen terrein bij het huis.
Bungalow Campanula Ballum Ameland 7 beoordelingen Fijn op Vakantie.
Op de plaats waar nu het gemeentehuis staat, stond voorheen de state van de familie. Een deel van Ballum is beschermd dorpsgezicht en is daarmee een van de beschermde stads-en dorpsgezichten van Friesland. Ballum heeft een klein vliegveld ten noordwesten van het dorp; Ameland Airport Ballum.
Groepsaccommodatie Halfweg.
Het dorp Ballum bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand en het dorp Hollum op circa 30 minuten loopafstand. Het is een ideale plek voor schoolreisjes, werkweken, familieweekenden, uitjes van sportverenigingen, natuurliefhebbers en natuurlijk vakantiegangers! Graag tot ziens op Halfweg!
Vakantiehuis De Heeze op Ballum Ameland Ameland-site.
Ballum Distelduin 331 9162 SP Ballum. veel boeken, spelletjes en films. kinderbed, bad en stoel. vr 6 apr ma 9 apr vr 13 apr ma 16 apr vr 20 apr ma 23 apr vr 27 apr. lang weekend 220., 1 week 385.,
ABV Visser Bungalows.
Weer, buien radar Ballum 14 daagse weersverwachting Ballum.
Bekijk alle nieuwsberichten. Weersverwachting voor Ballum. De weersverwachting voor Ballum voor de komende 5 dagen. Buienverwachting in Ballum. 1905: 1935: 2005: 2035: Het is tot 2100: uur droog! Bekijk de regenradar voor Ballum. Weerbericht Nederland Guur met regen en natte sneeuw.
Eetcafé de Boerderij Heerlijk eten in een sfeervolle omgeving.
Eetcafé De Boerderij heeft een zeer uitgebreide kaart voor diverse lunches en heerlijke diners met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Gedurende het hele jaar hebben we een terras tegen de voorgevel. Proef de sfeer van lang vervlogen tijden! Catering op maat. Aangepast aan uw wensen. Heeft u iets te vieren op Ameland?
Camping Roosdunen.
Volg ons op Facebook en Twitter en blijf van alles op de hoogte! Facebook Camping Roosdunen. Twitter Camping Roosdunen. Facebook Zwembad De Schalken. 31 0519 55 41 34. Stichting Recreatiecentra Ameland Camping Roosdunen Strandweg 20 9162 EV Ballum info@roosdunen.nl Kamer van koophandel: 41000878 22-02-1961.

Contacteer ons

Meer resultaten voor ballum ameland