interieuradvies antwerpen
 
 
Studio Art4Elements Interieuradvies Lichtadvies Vastgoed Conepts.
Onder deze link lees je hoe wij dat doen, zie je projecten en tref je welke diensten wij binnen Art4Elements Interieuradvies bieden. Lichtadvies is voor ons een steeds belangrijker gesprek onderwerp geworden. Dat was de reden dat wij ons team hebben uitgebreid met de deskundige visie van een lichtarchitect met een prachtige reputatie in binnen en buitenland. Hoe wij dat doen lees je onder deze link. Art4Elements stond aan de wieg van de steigerhout hype zie www.steigerhout.be en realiseert jaarlijks succesvolle horeca-concepten, showrooms en vakantie woningen. Onze projecten realiseren wij met een vakbekwaam team en specialisten binnen verschillende expertises. Art4Elements vastgoed is actief langs de Nederlandse Belgische kust. Tevens hebben wij succesvolle projecten gerealiseerd in Nederland, België, Frankrijk en Zuid Spanje. Het realiseren van prachtige en succesvol verhuurde vakantie woningen of 2e huis is onze expertise. Wij realiseren zon 2 tot 3 totaalprojecten per jaar. Van ontwerp tot restyling, realisatie en projectmanagement. Lees meer over vakantie woning, 2de verblijf. Eiermarkt 13 / 17. Openingstijden: op afspraak. Bel voor een afspraak: 32 0 458 484 240. Openingstijden: op afspraak. Bel voor een afspraak: 32 0 458 484 240. België 32 485 484 240. Nederland 31 644 651 297. Antwerpen, Eiermarkt 13-17.
CONTACT D Design Blog Interieurarchitect Antwerpen.
Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email. Join 3 other subscribers. 10 September 2015. Yeeels Paris by Rodolphe Parente. 20 September 2015. The banana show by Studio Job. 4 October 2015. A.Track: Designparcours Antwerpen.
Gordijnen winkels Antwerpen Gorlima.
Wanneer u op zoek bent naar gordijnen op maat in de buurt van Antwerpen, kunt u terecht bij Gorlima, een van de beste gordijnen winkels in de regio Antwerpen. Gorlima geeft uitgebreid interieuradvies, maar is met name gespecialiseerd in het maken van gordijnen op maat.
Huiszwaluw.
Hou me op de hoogte! Meubels, geschenken en interieuradvies op één adres. In een elegant herenhuis dwaal je drie verdiepingen lang door persoonlijke en sfeervol ingerichte ruimtes. De collectie kenmerkt zich door de eigenzinnige aanpak van de eigenaresse en originele merkenkeuze.
Interieur studierichtingen en opleidingen in België.
Scholen voor opleidingen interieurarchitect.: Universiteit Antwerpen, UAntwerpen. Universiteit Hasselt, UHasselt. Bijkomende opleidingen na Bachelor of master. Zowel de Master in de Interieurarchitectuur als de Bachelor in de Interieurvormgeving kun je aanvullen met een gespecialiseerde opleiding. Enkele voorbeelden hiervan zijn de bachelor in meubelontwerp, productdesign of interieurbouw.
Interieurarchitect Filip Deslee realisaties en biografie.
Je kent interieurarchitect Filip Deslee ongetwijfeld van het populaire VT4-programma Huizenjacht, waar hij deelnemende koppels verraste met originele 3D interieur ontwerpen. Tegenwoordig doorkruist Filip Deslee het land om lezingen en interieuradvies te geven op allerlei woonbeurzen en dit zowel voor professionelen als voor particulieren. In 2010 opende Filip Deslee ook een gloednieuw ontwerpbureau in Antwerpen.
Woonwinkel Ramaker Hardenberg Woonwinkel Ramaker.
Een aantal jaren geleden is Sandra ook bij Ramaker komen werken, tijdens haar opleiding tot interieurontwerper is zij in dienst gekomen en geniet ze van het afwisselende werk. Vooral de interieuradviezen komen op haar bordje, maar natuurlijk is zij er ook voor de verkoop in de winkel.
Projecten Sofie de Backer interieurarchitect.
Interieurontwerp en binnenhuisarchitectuur Interieurarchitect Britt Van Namen.
Voor particulieren: interieuradvies, renovaties en verbouwingen. Een mooi project uiteindelijk gerealiseerd zien, dat maakt interieurarchitect Britt Van Namen gelukkig. Zij luistert graag naar uw noden en dromen en vertaalt die naar een interieurontwerp dat beantwoordt aan uw diepste wensen en verlangens. Want u kiest uiteindelijk. Britt van Namen begeleidt u, als u dat wenst, van a tot z bij uw verbouwing of renovatie. Of u nu een particulier bent of een professionele partij, u kunt Britt van Namen altijd contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Britt van Namen is actief in de wijde omgeving van Antwerpen, Pulderbos, Schilde, Brasschaat, Turnhout, Beerse, Zoersel, Malle, Maar zij werkt even graag voor projecten in Brussel en Knokke.
Wonen met Idee, Professioneel interieuradvies 3 uur: Spare 69% in Antwerpen mit Social Deal.
Registrieren / login. Antwerpen In der Nähe Antwerpen. Bergen op Zoom. 2 Personen 1 Personen. Spontan essen gehen? Zu den Deals. Spontan essen gehen? Sharing is Caring. Übersicht Wonen met Idee. 011 / 96 07 39. Erreichbar bis 2100: Uhr. Professioneel interieuradvies 3 uur.
Prive Residentie Project l Kolenik Eco Chic Design.
Interieur design Antwerpen. Een recent voorbeeld van een Eco Chic design vinden we in deze splinternieuwe villa in Antwerpen. Het interieuradvies versterkt de oorspronkelijk signatuur van de architectuur. De natuurlijke materialen brengen onmiddelijk tot rust. Leer en hout zijn materialen die meteen een thuisgevoel geven.

Contacteer ons

Meer resultaten voor interieuradvies antwerpen