kleur en interieuradvies
 
 
Gratis interieuradvies in de regio.
Wil jij interieuradvies? Heb jij geen idee hoe je door middel van kleur rust kunt creëren? Onze specialisten weten het wel. Zij geven antwoord op al jouw interieurvragen. Maak direct online een afspraak of kom naar onze winkel te jouw buurt voor meer informatie. Om jou te kunnen inspireren zijn wij altijd opzoek naar de nieuwste trends, de mooiste producten en meest bijzondere verhalen.
Opheij schilders decorateurs Kleur en interieuradvies.
Kleur en interieuradvies. Kleur en interieuradvies. Of het nu gaat om een monumentaal pand of een moderne woning, goed interieur begint bij een duidelijk advies, afgestemd op uw wensen. Samen zoeken we met u de mooiste kleuren en wandafwerking uit.
Ivanhoe Interieur Design. Interieuradvies Maastricht Ivanhoe Interieur Design.
Kleur en lichtadvies. Interieuradvies in Maastricht. Heeft u een nieuwe woning gekocht en heeft u moeite met de inrichting ervan? Bent u toe aan een nieuw interieur? Of wilt u uw huidige woning sneller verkopen? Ivanhoe Interieur Design helpt u er graag bij.
Kleuradvies voor je interieur nodig? Interieur design by nicole fleur.
Interieuradvies aan huis of in onze interieur studio. Als interieur studio adviseren we je graag. We ontwerpen en realiseren op maat gemaakte, tijdloze interieurs. Wij worden gedreven door onze passie voor interieur en wonen. Ons doel is om in elke ruimte een harmonieus en persoonlijk interieur te creëren. Hierbij zorgen wij voor balans tussen functionaliteit en esthetiek. Hier speelt kleur ook een belangrijke rol in.
Su Casa Interieuradvies Tiel, Gelderland, Interieurontwerp, kleuradvies, 3D-impressie.
Het interieurontwerp start altijd met een gratis vrijblijvend gesprek. We bespreken alle eisen en wensen en kijken samen welk adviesmogelijkheid het beste bij u past. Su Casa Interieuradvies helpt u graag bij het indelen van de ruimtes, geeft kleur, materiaal, meubel, verlichtingadvies en maakt 3D-impressies.
Inspiration Tour interieuradvies aan huis.
Interieur, kleur en styling advies voor één ruimte. Is je huiskamer de belangrijkste plek in je huis? Als verzamelpunt van het gezin vraagt deze om een sfeer die bij je past. Een topstylist of interieurarchitect van de Inspiration Tour komt bij je thuis om samen met jou te kijken naar je persoonlijke smaak en bespreekt met jou je woonwensen. Op basis van dit gesprek wordt er voor een ruimte in je woning een interieuradvies bedacht en uitgewerkt.
Monique van Rixtel Kleur Interieurdesign Connect your living.
Ik durf haar met een gerust hart bij mijn beste vrienden aan te raden. Om de restyling van onze praktijk vorm te geven hebben we Monique van Rixtel gevraagd om een plan te maken. Met respect voor onze wensen heeft ze toch een geheel nieuwe sfeer kunnen creëren en niet alleen het ontwerp gemaakt, maar de onderhandelingen met de uitvoerende partijen gevoerd en de hele operatie begeleid. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en we zijn blij dat we zo verstandig zijn geweest om het ontwerp aan een deskundige over te laten i.p.v. zelf iets proberen. Prima samenwerking, betaalbaar, ons veel werk uit handen genomen met een voortreffelijk eindresultaat. Wat wil je nog meer. Fysio Rakthof Helmond.
Mix in Stijl Interieuradvies, Kleuradvies, Workshops van Petra de Wit.
Het uurtje advies van Mix in Stijl kan ik zeker aanbevelen. Interieuradvies op maat. Van de kleur op de muur tot en met de gehele inrichting. Slim bekijken hoe je de meubels anders neer kunt zetten. Marieke Wien, Nijmegen. Een bijzonder verzorgde presentatie.
Interieuradvies van onze woon en leefstijlstudio Woonwarenhuis Nijhof.
Tijdens onze zogenaamde ideale woonweekenden wordt er interieuradvies, tuinadvies en verlichtingsadvies gegeven in onze woon en leefstijl studio. Zo'n' advies duurt 45 minuten en kost 50. Bij betaling aan de kassa ontvang je, na het advies, direct een Nijhof cadeaucheque t.w.v. Maak een afspraak via het telefoonnummer 035 5486 242. De ideale woonweekenden in 2018 zijn op 11 en 12 februari, 24 en 25 maart, 14 en 15 april, 15 en 16 september, 20 en 21 oktober en tenslotte op 24 en 25 november. Worstel je met het kiezen van een kleur, behang of andere interieurzaken?
Seizoen Stijl KLEUR INTERIEURADVIES.
Seizoen Stijl KLEUR INTERIEURADVIES. U kunt bij ons ook terecht voor interieuradvies op maat. Wij helpen u graag op weg naar uw nieuwe interieur. Samen met uw wensen maken wij een plan, in sommige gevallen bestaat dit uit een kleuradvies en ook is het mogelijk om een totaalplan te maken.
Kleur interieuradvies.
Om de klant te kunnen voorzien van een. kleur en/of interieuradvies hebben wij een samenwerking met.: ONTVANG 15 % KORTING BIJ MOOI THUIS! Kom met het kleur / interieuradvies van Polderspul naar Mooi Thuis en ontvang 15% korting. op de aankoop van al je verf, behang en schildersbenodigdheden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kleur en interieuradvies